(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Etsimme nyt ammattitaitoista siivouksen KOHDEVASTAAVAA asiakaskohteeseemme VAASAAN.


Työtehtäviisi kuuluu palveluesimiehen oikeana kätenä toimiminen asiakaskohteemme siivouspalveluiden päivittäisorganisoinnissa. Olet tiiviisti mukana asiakasyhteistyössä, laatuarviointien teossa sekä esimerkiksi henkilöstön perehdytyksessä. Osallistut myös itse suorittavaan työhön. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Näin ollen työtunteja sinulle kertyy 120h/3vko. Työaikasi ajoittuu arkipäiville klo 08-20 välille vaihtelevasti. 


Tehtävässä edellytämme jo useamman vuoden kokemusta siivoustyöstä ja katsomme eduksi tehtävään soveltuvan tutkinnon kuten kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon. Sinulta odotetaan positiivista asiakaspalveluotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Työssä menestyäksesi tarvitset joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aurinkoista palveluasennetta, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä?  Meillä olet osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.5.2019


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -