Kohdevastaava Tuuriin
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haluatko työlläsi tehdä muiden arjesta sujuvaa ja tehokasta? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuuteen?

 

Mikäli kuvaus osui ja upposi, jatka lukemista: meillä on aivan uniikki kohde, joka loistaa kesäaikaan kilpaa auringon kanssa, puhumattakaan mielettömästä fiiliksestä ja mieleenpainuvista tapahtumista! Me siis etsimme Tuurin tiimiimme vahvistusta, liity mukaan ja tule meille

 

KOHDEVASTAAVAKSI

 

Työsi sisältää Veljekset Keskisen, Hotelli Onnentähden kerroshoitajien perehdytystä, työn opastusta ja laadunvalvontaa. Toimit siis tiimiläisten tukena ja apuna päivittäisessä tekemisessä! Tartut myös enemmän kuin mielelläsi itsekin mopin varteen, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Tässä työssä ollaan jatkuvasti asiakasrajapinnassa ja eteen tulee erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joten olet myös sosiaalisesti skarppi tyyppi. Kohteessa työskennellään pääsääntöisesti klo 6:00-18:00 välillä ja työvuorot voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa, työvuorosuunnitelman mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja ensin määräaikainen kesän ajaksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen pestiin.

 

 Toivomme, että sinulta löytyy:

 

 • Paljon positiivista palveluasennetta
 • Timanttiset tiimityöskentelytaidot
 • Kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
 • Reipasta, joustavaa ja ennakkoluulotonta työotetta

 

 

Tehtävä edellyttää sekä suomen että englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Perus it-taidot ovat myös välttämättömät, sillä tulet käyttämään työssäsi erilaisia järjestelmiä. Tehtävän mallikas hoitaminen vaatii jo kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan tutkinto on plussaa muttei välttämätön!

 

 Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Lisäksi saat hyvät ja asianmukaiset työvälineet sekä kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden liittyä sairauskassamme jäseneksi sekä osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Kysymyksesi voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi (laitathan viestiisi myös viisinumeroisen tunnuksen, joka löytyy työpaikkailmoituksen otsikon vierestä). Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Lue lisää siivoustyöstä L&T:llä: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1442464
 • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 26.4.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: L&T Siivous Oy L&T Siivous Oy (offre35052684.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
 • Puhelin: 010 636 111
 • Sijainti: Alavus