Kohdevastaava, Tuuri
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Kohdevastaava, Tuuri

Etsimme asiakkaallemme: Lassila&Tikanojalle kohdevastaavaa Tuuriin. Oletko sinä Siivousalan ammattilainen, jolla pysyy kaikki narut käsissäsi, ja olet palvelualtis luonne? Tehtävässä tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, missä pääset toimimaan käytännön esimiestehtävissä. Vastaat kohteesi laadukkaasta työnjäljestä etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. 

----------

Mitä etsimme:

Kohdevastavana kykenet toimimaan itsenäisesti ja sinulta löytyy kykyä organisoida niin omaa, kuin alaistesi työtä. Olet kannustava persoona, joka pystyy omalla esimerkillään luomaan positiivisen ilmapiirin ympärilleen. Olet joustava ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin maltilla ja ammattitaitoasi käyttäen. Kannat vastuuta omasta työstäsi ja teet työsi ylpeästi sekä tehokkaasti. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Työssä vastaat kohteen työvuorosuunnittelusta sekä laadun tarkkailusta. Odotamme aiempaa kokemusta siivousalalta, mutta huomioimme muunkin osaamisen. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa. Tehtävään kuuluu myös perehdytystä sekä työntekijöiden tuurauksia, joten käytännön osaamista tulee löytyä. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuisin tarvittaessa. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän

Mahdollisuuden ja työkalut oman uran kehittämiseen

Kilpailukykyisen palkkauksen

Pitkäaikaisen työsuhteen

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 30.11.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jussi Vattuaho
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5362080
jussi.vattuaho@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot