Kohdevastaava Turkuun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme nyt siivouksen KOHDEVASTAAVAA puhdastilakohteeseen Turkuun.


Kohdevastaavana toimit siivoushenkilöstön tiiminvetäjänä ja tärkein tehtäväsi on toimia asiakkaan yhteyshenkilönä. Sinulla on monipuolinen työnkuva ja tehtäviisi kuuluu muun muassa työpyyntöihin vastaaminen, työntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaaminen, materiaalitilaukset, laadunvalvonta, töiden järjestelyä sekä lisäksi suorittava siivoustyö. Pääset suoraan omalla toiminnallasi vaikuttamaan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyteen. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin kello 08:00 – 16:00 välillä, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaan tuotantotilanteen niin vaatiessa työtä voi olla myös iltaisin. Työ on kokoaikainen ja työtunteja sinulle kertyy 7,5 h/päivä. Tämä työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.Kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
  • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.


Sinulta me toivomme


  •  siivoustyökokemusta vähintään vuoden ajalta, erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta laitossiivouksesta sekä korkean hygieniatason kohteesta. Eduksi katsomme puhdistuspalvelualan tutkinnon.
  • erinomaista palveluasennetta ja hyvät tiimityöskentelytaidot, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä tiimisi ja asiakkaan kanssa.
  • itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Pystyt sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin.
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae viimeistään 30.01.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot