(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava tuotantolaitokseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Oletko puhdistusalan ammattilainen ja pidät tiimien ohjaamisesta? Teet myös mielelläsi itse tuottavaa työtä ja toimit kuten opetat. Mikäli edellä mainittu kuvaa sinua työntekijänä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt tuotantolaitokseen KOHDEVASTAAVAA elintarvikesiivouksen pariin.

Kohdevastaavana vastaat tuotantolaitoksen työn laadusta, valvonnasta sekä työntekijöiden perehdytyksestä. Vastuullesi kuuluu myös tuottava työ matalapainepesujen parissa. Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ja -yöhön, alkaen klo 19 ja 22 välillä. Työaika on kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus vastaavista kohdevastaavan tehtävistä katsotaan suureksi eduksi. Osaat luoda tiimiin sisällä hyvän ilmapiirin ja sinulla on taito kannustaa. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Et myöskään pelkää liata omia käsiäsi ja ryhtyä siivoustöihin. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Auton käyttö on välttämätön.

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää Miia Tarvaiselta p. 050 362 3984/ miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi