Kohdevastaava toimistosiivoukseen
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme 

 

KOHDEVASTAAVAA

 

Helsingin keskustaan. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme kiinteistön, tarkemmin toimistokohteen siisteydestä lämpimällä asiakaspalveluasenteella, sekä havainnoida ja ylläpitää korkeaa laatua. Organisoit tehtäviä tiimillesi, sekä tarvittaessa perehdytät ja tuet heitä. Työaikasi on ma-pe klo. 7.00-15.00 välillä eli teet täydet 7,5h/pv. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

 

Meille erityisen tärkeää on, että olet rautahermoinen ja motivoitunut tiimipelaaja, joka viihtyy muiden kanssa. Arvostamme työntekijöissämme itseohjautuvuutta sekä luotettavuutta. Kokemus ammattisiivouksesta tai koulutustausta on tehtävässä iso etu. Tehtävä soveltuu vastuuntuntoiselle henkilölle, joka on mahdollisesti kiinnostunut ottamaan ensiaskelia kohti esihenkilötehtäviä palvelualalla – vaihtoehtoisesti sinulla on taustalla jo kokemusta vastuutehtävistä. Valitun henkilön tulee osallistua ennen työn alkua turvallisuusselvityksiin (rikosrekisteri ja luottotiedot). Työssä onnistumisen edellytyksenä on suomen kielen taito.

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

 

KUULOSTAAKO TÄMÄ SINUN TULEVALTA TYÖPAIKALTA? Hienoa, pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta. Rekrytoimme nopealla aikataululla, joten älä aikaile! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät oheisen hakulinkin takaa, yläreunasta otsikon vierestä (L&T: n sivut). Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509963
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki