(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava teollisuuskohteeseen Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Oletko kokenut siivooja ja etsit nyt seuraavaa askelta siivousalalta? Tämä voi olla tehtävä juuri sinulle!

 

Etsimme motivoituneeseen ammattilaistiimiimme reipasta
 

KOHDEVASTAAVAA
 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Tampereelle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme esimiehesi oikeana kätenä ja huolehdit kohteen päivittäisestä toiminnasta. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin ja vastaat itsekin pienestä siivousalueesta. Tehtävä on vastuullinen, sillä vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen, laadunvalvonnasta sekä työntekijöiden perehdytyksestä. Opastat ja neuvot tiimiäsi päivittäin sekä varmistat asiakkaan tyytyväisyyden tekemällä kiirellisimpiä keikkatöitä. Työaikasi on täydet 37,5 tuntia viikossa ja työvuorot sijouttuvat aamuun klo 6-14. Kohdevastaavan töiden osalta maksetaan ryhmän vanhimman vastuulisää.
 

Aiempi siivousalan kokemus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä valttia. Tehtävään vaaditaan työturvallisuuskortti ja sujuva suomen kielen taito, sillä työ sisältää paljon kommunikointia työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi