(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava/ tekninen manageri
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Etsimme asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa TEKNISTÄ MANAGERIA/ KOHDEVASTAAVAA ISS: n kiinteistöjen ylläpitopalveluiden asiakkuuksiin Helsinkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Meillä vastaat teknisten kiinteistöjen työtehtävien organisoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, varmistamassa rakennuksen tarkoituksenmukaista toimintaa. Valvot laatua sekä sovittujen toimenpiteiden loppuunsaattamista, sekä kehität ja raportoit aktiivisesti. Työ on kokoaikainen päivätyö ja sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-16 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävän hoitaminen menestyksellisesti edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta tekniikan alalta sekä monipuolista työkokemusta alan tehtävistä, vähintään viiden vuoden ajalta. Toivomme, että olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen, mutta sinulla jämäkkä ja aikaansaava ote työntekoon. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on ehdoton edellytys.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito ja motivaatio on meille erittäin tärkeitä, ja siksi haluamme pitää huolta mahdollisuuksista kehittyä ja edetä uralla.

Me ISS:llä olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi, oletko valmis lähtemään mukaan? Jos vastaus on kyllä, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.5.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.
www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -