(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava siivoustyöhön Leville
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa Leville.

Työtä tehdään kokoaikaisesti työvuorosuunnittelun mukaisesti kaikkina eri viikonpäivinä (37,5h/vko), työt alkavat aamuisin klo 6:00 tai klo 8:00. Työsuhde on vakituinen. Palkkaus Kipa Tes. Olethan nopea, työt alkavat heti sopivan löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, työn suunnittelu ja seuranta, sekä oman esimerkin näyttäminen osallistumalla siivoustyöhön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta uudenlaisten toimintatapojen kehittämiseen. Työsi on pääasiallisesti huoneistojen ylläpitosiivousta ja jonkin verran yleisiä tiloja.

Toivomme hakijoilta siivousalan koulutusta/kokemusta (vähintään 1-5 v), koska työssäsi opastat työntekijöitä ergonomian, eri siivoustekniikoiden sekä koneiden käyttöä. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tanja Kinisjärvi, tanja.kinisjarvi(at)sol.fi puh.040 5883053 arkisin klo 9-15. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesula- ja kotisiivouspalveluita kautta maan. Monipalvelumallissamme toimialoja ja tehtäviä yhdistetään saumattomasti tavoitteena asiakkaalle paras ratkaisu. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä.