(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava siivouspalveluihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Kiertotalous on päivän sana, mutta kuka sitä kiinteistöjen fiksua käyttöä itse asiassa edistää? No sinä, ainakin jos tulet meille 

 

KOHDEVASTAAVAAKSI tiimiimme.

 

Tehtävänäsi olisi toimia siivouksen kohdevastaavana. Järjestät tiimisi, eli siivoojat, tehtäviinsä järkevästi ja tehokkaasti, sekä yhdessä kukistatte kiinteistöä kuluttavat ja viihtyvyyttä haittaavat asiat. Huolehdit lisäksi turvallisuusasioista ja perehdytyksistä. Työkielesi ovat sujuva suomi ja ymmärrettävä englanti, työajat sijoittuvat ma-pe klo 6.00 - 13.30. 

 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja vahvaa organisointikykyä. Olet luotettava, et pelkää tehdä tärkeitä päätöksiä ja osaat laittaa tehtävät tärkeysjärjestykseen. Joustavuutta ja tehokkuuttakin sinulta on tarpeen löytyä, sillä tulet myös itse tarttumaan moppiin – tai mitä asetta mieluiten heilutatkaan taistossasi tahroja vastaan. Emme myöskään hae karjuvaa kersanttia, vaan odotamme sinun olevan persoonaltasi helposti lähestyttävä ja asiakaspalveluhenkinen johtajahahmo. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kiertotalouden parissa, sekä ison yrityksen kaikki henkilöstöedut, tavallista kattavammasta työterveyshuollosta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Tuemme mielellämme sinua rakentamaan myös urapolkua haluamaasi suuntaan – tsekkaa vaikka sivuiltamme https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat, mitä kaikkea L&T:llä tehdään. 

 

Mitäpä oikeastaan enää aikailet? Hae jo paikkaa oheisen linkin kautta! Työt alkavat heti sopivan tyypin löydyttyä - ilahduta siis meitä hakemuksellasi n-y-t. 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia työhakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.