Kohdevastaava (siivous), Rovaniemi
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Hei osaava SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVA – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen Rovaniemelle! Tässä tehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme päivittäisten töiden sujuvuudesta, laadunvalvonnasta, raportoinnista ja töiden järjestelystä sekä osallistut myös itse suorittavaan siivoustyöhön noin puolet työajastasi. Työhösi kuuluu myös työntekijöiden perehdytystä ja ohjausta. Työvuorosi ovat arkisin kello 6–16 välillä. Tämä työsuhde on määräaikainen 30.9.2022 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhteen jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista.


 


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


  • puhdistuspalvelualan tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään yhden vuoden ajalta
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 9.12.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot