Kohdevastaava (siivous) Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haemme asiakaslähtöisellä palveluasenteella varustettua KOHDEVASTAAVAA asiakaskohteisiimme ROVANIEMELLE.


Kohdevastaavana huolehdit eri asiakaskohteissamme päivittäisten töiden sujuvuudesta, laadunvalvonnasta, raportoinnista ja töiden järjestelystä sekä osallistut myös itse käytännön työhön. Työhösi kuuluu myös työntekijöiden perehdytystä ja ohjausta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6 – 16 (37,5 h/vk). Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen sillä saatamme tarvita työpanostasi satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Etsimällämme henkilöllä on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään yksi vuosi. Katsomme eduksesi soveltuvan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Olet luonteeltasi joustava tiimipelaaja, työotteeltasi ripeä ja oma-aloitteinen, paineensieto- ja organisointikykysi ovat rautaiset etkä hätkähdä nopeastikaan muuttuvia tilanteita.  Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot