Kohdevastaava Ouluun
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Löytyykö sinulta jo kokemusta siivoustyöstä? Haluaisitko edetä urallasi seuraavaan steppiin? Jos edes hieman nyökyttelit päätäsi, älä karkaa minnekkään vaan jatka lukemista! Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme uutta vahvistusta:

 

KOHDEVASTAAVA OULUUN

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen pestiin. Kyseessä on iso myymäläkohde ja työsi sisältää siivoojien perehdytystä, työn opastusta ja laadunvalvontaa. Toimit siis tiimiläisten tukena ja apuna päivittäisessä tekemisessä organisoiden työtä kohteessa! Tartut myös enemmän kuin mielelläsi itsekin mopin varteen, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Tässä työssä ollaan jatkuvasti asiakasrajapinnassa ja eteen tulee erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joten olet myös sosiaalisesti skarppi tyyppi.

 

Milloin tarvitsemme työpanostasi? Kyseessä on pääosin päivätyö, jota tehdään arkisin. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta tehdä tarpeen vaatiessa ilta- ja viikonloppuvuoroja työvuorosuunnitelman mukaisesti.

 

Toivomme, että sinulta löytyy:

• Paljon positiivista palveluasennetta

• Hyviä tiimityöskentelytaitoja

• Kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ammattitaidolla

• Reipasta, joustavaa ja ennakkoluulotonta työotetta.

 

Tehtävän mallikas hoitaminen vaatii jo kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan tutkinto on plussaa muttei välttämätön! Perus it-taidot ovat myös välttämättömät, sillä tulet käyttämään työssäsi erilaisia järjestelmiä.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Lisäksi saat hyvät ja asianmukaiset työvälineet sekä kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden liittyä sairauskassamme jäseneksi sekä osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan. 

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Kysymyksesi voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi (laitathan viestiisi myös viisinumeroisen tunnuksen, joka löytyy työpaikkailmoituksen otsikon vierestä). Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Lue lisää siivoustyöstä L&T:llä: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot