(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava myymäläsiivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan (kohdevastaava) siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Itä-Helsinkiin.


Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 6:00-16:00 sekä tarvittaessa viikonloppuja ja iltoja. Työtehtävinä on perus- ja ylläpidonsiivoustyötä myymäläkohteessa sekä toimit alueella sijaisena, järjestelet yhdessä esimiehen kanssa työvuoroja sekä tavaratilauksien tekoa. Ole nopea, työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa sekä työntekijöiden parissa. Työssäsi onnistuaksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä (vähintään 1 vuosi) ja eduksesi katsomme myös kokemusta myymäläsiivouksesta. Teemme paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joten toivomuksena on suomen tai englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Margit Pajanen, p.040 486 9126 arkisin klo 9-15 välillä. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.