(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

 

KOHDEVASTAAVAA

 

kokoaikaiseen työhön asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan. Vastaat asiakaskohteen ylläpitosiivouksen sujuvuudesta ja tilaustöistä, henkilöstön perehdyttämisestä, laadunvalvonnasta sekä osittain myös ylläpitosiivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkisin noin klo 6-14. Kohteessa työskentelee useita henkilöitä aamu- ja iltavuorossa sekä viikonloppuna. Tarpeen mukaan työntekijöitä on tavattava myös illalla tai viikonloppuna. Työpäivät ovatkin monimuotoisia ja joustavia, kun vastaat itse omien työpäiviesi kulusta.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Kohdevastaavan roolissa kustannusten ymmärtäminen on osa päivittäistä tekemistä ja arkisen englanninkielen taito on tärkeää tässä kohteessa.  Hyvät tiimipelaajan taidot ja kyky johtaa ihmisiä ovat tarpeellisia. Asiakaspalvelu on olennainen osa kohdevastaajan työtä. Suomen kielen taito välttämätön, hygieniapassi ja työturvakortti katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

 

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc