(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Lappeenrantaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Etsimme nyt ammattitaitoista siivouksen KOHDEVASTAAVAA Lappeenrantaan.

Työtehtäviisi kuuluu toimiminen esimiehen oikeana kätenä asiakaskohteen siivouspalveluiden päivittäisorganisoinnissa, sekä päivittäisten juoksevien asioiden hoitamisessa. Osallistut myös itse tekevään työhön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 06:00 -16.00 välille. Satunnaisia viikonloppuvuoroja saattaa olla tarvittaessa, noin kerran kuukaudessa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä puhdistuspalvelualan koulutus. Eduksi katsomme siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon, ja/tai n.2-5 vuoden kokemuksen ohjaajan työstä. Työssäsi tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja, aurinkoista palveluasennetta, sekä sujuvaa suomen kieltä. Hallitset myös tietokoneen käytön perusteet. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävän työskentelyympäristön? Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi!

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.6.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -