Kohdevastaava Lahden Elintarvikehygieniayksikköön
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Vastuun ottaminen, muiden auttaminen, liikkuva työ, esimiestyön ensiaskeleet, merkityksellinen työ - kuulostaako nämä sinun jutulta? Hienoa, jatkahan lukemista! Etsimme nimittäin Fazerilaan

 

KOHDEVASTAAVA ELINTARVIKEHYGIENIAYKSIKKÖÖN

 

L&T:n Elintarvikehygieniayksikkö etsii kehityshaluista henkilöä vakituiseen kokoaikatyöhön Lahden alueelle.  Kohdevastaavana elintarvikehygieniayksikössä työtehtäviisi kuuluu siivouspalvelun ohjaus, valvonta ja raportointi elintarviketuotantolaitoksen sopimuksen mukaisesti. Työhön sisältyy myös yhteistyö asiakkaan kanssa, asiakaskohteen laadunseurantaan osallistuminen, töiden järjestely kustannustehokkaasti ja tietysti viestiminen työntekijöiden kanssa. Tehtävä on erinomainen sellaiselle, joka on kiinnostunut kehittymään esimiestyön osaajaksi! Työajat vaihtelee hieman viikoittain, mutta viikossa kertyy täydet 37.5h ja töitä tehdään maanantaista lauantaihin klo 6.00-23.00  välillä. Työvuorot ovat kuitenkin pääsääntöisesti aamuvuorossa. 

 

Työtehtävän hoitamiseksi tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot, suomen ja englannin kielen taito, sekä hyvät IT-taidot. Kokemus siivous- tai elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä – asenne ratkaisee sitäkin enemmän. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Henkilönä olet tiimityöskentelijä, sekä sinulta löytyy palveluasennetta ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Reagoit nopeasti asiakkaalta tulleisiin palautteisiin, teet päätöksiä vastuullisesti ja suoritat työtehtäväsi huolellisesti.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja tarpeeksi haastavan työtehtävän. Takaamme sinulle laadukkaan perehdytyksen ja osaavat tukijoukot. Työllistyessäsi meille, sinulla on mainiot mahdollisuudet kehittyä urallasi mm. koulutuksen ja vaativimpien työtehtävien kautta. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, kuntosaliedut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Ja ennen kaikkea, pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla rakennetaan parempaa huomista!

 

Onko tämä sinun paikkasi? Siinä tapauksessa, lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Suominen puhelin 050 385 9055 arkisin klo. 14.00-15.00  

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit myös lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463597
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre35680684.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lahti