(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme KOHDEVASTAAVAA leipomokohteeseen Kotkaan!


ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.


Kohdevastaavana vastaat yhdessä esimiehen kanssa asiakasyhteistyöstä, laadunvalvonnasta, työn organisoinnista sekä työntekijöiden ohjauksesta. Osallistut päivittäiseen siivoustyöhön leipomokohteessa ja toimit työntekijöiden tukena. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06:00-16:00 välillä, satunnaisesti myös lauantaisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus kohdevastaavan tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan 6 mukainen. 


Toivomme sinulta aiempaa siivousalan työkokemusta ja odotamme myös, että omaat oma-aloitteisen ja positiivisen työotteen sekä hyvän paineensietokyvyn. Työ on raskasta ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. IT-osaamisesi on ajan tasalla eikä yleisimpien ohjelmien käyttö tuota sinulle ongelmia. Koska pääset työskentelemään usean eri sidosryhmän kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, jotta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin. Työturvallisuuskortin, hygieniapassin sekä ajokortin katsomme eduksesi. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä ISS:llä on paljon erilaisia koulutus -ja uramahdollisuuksia. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.12.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -