(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsitkö itsenäistä, liikkuvaa sisätyötä? Onko sinulla selkeä kuva siitä, mitä on laadukas siivous? Etsimme nyt

 

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Kirkkonummen alueelle. Työtehtäväsi ovat noin puoliksi siivousta ja noin puoliksi laadunvalvontaa. Työkohteita on koko Kirkkonummen alueilla, työaikasi painottuvat iltaan (myöhäisin lopetusajankohta voi ajoittain olla klo 22). Työ on mahdollista jakaa myös kahdeksi osa-aikaiseksi tehtäväksi niin, että tämä toimenkuva sisältää vain laadunvalvontaa 3 x 4 h/vko.

 

Sinulla on ajokortti ja olet valmis liikkumaan työssäsi ympäri Kirkkonummea. Kommunikoit pääasiassa suomeksi, mutta ymmärrät ja puhut vähän myös englantia. Luonteeltasi olet tarkka ja jämpti ja ymmärrät, miten tärkeää siivous on työpaikkaviihtyvyydelle. Sinulla on mieluusti jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä tai muutoin hankittu hyvä näkemys siitä, mitä on laadukas siivous.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Älä viivyttele hakemuksen kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.