(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Jokioisille
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä. 

 

Etsimme Jokioisille vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme reipasotteista 

 

KOHDEVASTAAVAA

 

Tässä tehtävässä työskentelet palvelumestarin oikeana ja toisinaan myös vasempana kätenä ja organisoit siivoojat töihinsä päivittäin niin, että kaikissa asiakaskohteessa on asiansa osaava työntekijä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Perehdytät, opastat ja neuvot- tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut myös itse reippaasti mopin varteen.

 

Työkokemus siivousalalta on puhdasta plussaa ja työssä menestymiseen vaaditaan laitoshuoltajan tutkinto. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Mukaansatempaavan innostuksen siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Lisäksi toivomme vielä joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Kielivaatimuksina suomi ja englanti. Työ pitää sisällään mm. laadunseurantaa, valvontaa, asiakasyhteydenpitoa, töiden suunnittelua ja organisointia.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Ala vie helposti mennessään, eli jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä -me kannustamme siihen. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esim työtä helpottavat mobiilisovellukset.

 

Oletko se juuri sinä, ketä täällä jo odotamme? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja asiassa edetään ehti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.