(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Olemme uudistuva ja vahvasti kehittyvä toimitila- ja ravintolapalveluja tarjoava palveluyhtiö. Toimialamme ovat kiinteistöpalvelut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut ja turvapalvelut.

Palmialla meitä on noin 2200 ammattilaista huolehtimassa siisteydestä, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolapalveluista. Toimimme mm. business parkeissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa, toimistoissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa ja liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1000 kohteessa. Omistaudumme aidosti asiakkaidemme hyvinvoinnille, turvallisuudelle ja viihtyvyydelle.


Haemme kohdevastaavaa koulukohteisiin . Työ on päivätyötä.

Vaatimuksena on kokemus vahtimestarin/kouluisännän työstä 3v. tai virastomestarin ammattitutkinto.

Kohdevastaavan työ edellyttää hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja, hyvää palveluasennetta , oma-aloitteisuutta sekä organisointikykyä. Edellytetään myös tehtävän vaatimaa riittävää suomen kielen taitoa.

Työtehtävät käsittävät esim. toimisto-ja postituspalveluita, erilaisten varastojen ylläpitotehtäviä, kuljetusta ja kalusteiden siirtoa, avainhallintaa, pieniä korjaustöitä, aula-ja neuvontapalveluja, ohjaustehtäviä yms. tukitoimintoja.

Lisätietoja antaa Heikki Saraperä p. 0504628205.

Täytä hakemus rekrytointisivujemme kautta.