Kohdevastaava Helsinki-Vantaan lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä erilaisten ihmisten kanssa jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä? Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä KOHDEVASTAAVAA kokoaikaiseen työsuhteeseen tiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle.


ISS Palveluiden Terminaali campus- palveluorganisaatio huolehtii terminaalin, lentokoneiden siisteydestä. Luomme omalla toiminnallamme viihtyvyyttä ja sujuvaa matkustajakokemusta osana omaa päivittäistä toimintaamme. Tässä työssä päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimiehen apuna toimiminen, siivoustiimien töiden organisointi ja johtaminen sekä ISS:n arvojen mukaisten palveluratkaisujen luominen asiakkaallemme. Matkustajakokemus on asiakkaillemme todella tärkeä, joten laadukkaan palvelun jalkauttaminen ja seuraaminen on tärkein työtehtäväsi. Pääset tiimisi kanssa kehittämään ja tarjoamaan unohtamattomia palvelukokemuksia käytännön työn kautta. Työvuoroja on vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin, päivä- ilta -ja yövuoroissa.Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin sekä säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi myös vapaa-ajalla


Sinulta me toivomme


 • puhtauspalvelualan koulutusta sekä vankkaa kokemusta siivoustyöstä, erityisesti arvostamme siivouksen ohjaajatason kokemusta
 • B-ajokorttia
 • positiivista asennetta ja motivoituneisuutta toteuttaa luvattua arvolupausta asiakkaalle ja toimimaan Terminaali campus –visio mukaisesti
 • halua kehittää itseään ja kykyä työskennellä luontevasti useiden erilaisten ihmisten kanssa
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä taitoa kommunikoida sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä
 • tunnollisuutta ja avointa mieltä tarttua uusin työhaasteisiin, lisäksi viihdyt vaihtuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä
 • nuhteetonta taustaa, tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Me, ISS Suomi,
olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Kiinnostuitko? Hienoa, kerro meille itsestäsi ja hae paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Hakuaika päättyy 31.10.2021.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot