(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Helsingin ydinkeskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

KOHDEVASTAAVAA

Haemme Helsingin keskustaan isoon asiakaskohteeseemme asiakaspalvelutaitoista siivouksen ammattilaista, joka  toimii yhteistyössä asiakkaan henkilöstön kanssa. Koordinoit, valvot ja opastat siivoojia kohteessa ja huolehdit tiedonkulusta päivä- ja iltasiivouksen välillä. Työtä tehdään ma-pe klo 13.00-21.00 välillä. Tilanteen vaatiessa olet valmis myös osallistumaan käytännön siivoustyöhön ja autat tarvittaessa kahdessa muussa kohteessa.
Etsimme tehtävään organisointikykyistä henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoojan tai siivoustyön ohjaajan työstä ja mahdollisesti koulutusta siivousalalta. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja IT-taitoja sekä  englannin ja suomen kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämätön. Sosiaalisuus ja erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleminen ovat edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi