(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava elintarviketeollisuuden asiakkuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2020


Haemme nyt PALVELUOHJAAJAA koordinoimaan asiakaskohdettamme Jyväskylän Vaajakoskelle.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Palveluohjaajan roolissa toimit palveluesimiehemme oikeana kätenä uudessa asiakaskohteessamme. Olet tärkeänä osana tiimiäsi vastaten sovitun palvelukokonaisuuden toimittamisessa sekä elintarviketehtaan laadun valvonnassa. Toimit aivan asiakkaamme sekä sidosryhmiemme rajapinnassa seuraten mm. raportteja ja laatua sekä jakaen vastuuta palveluesimiehemme rinnalla. Palveluohjaajana tuet sekä johdat tiimisi tekemistä työskennellen pääasiassa itsekin kentällä. Olet läsnä työntekijöiden arjessa sekä jaat tukea ja ohjeistusta tsemppaavalla kosketuksella.Työajat määrittyvät tuotantolaitoksen käyttöasteen ja aikataulun mukaisesti. Olet paikalla, kun tiimisi ja työtilanne niin vaativat, mutta pääsääntöisesti työskentelet kolmessa vuorossa viikonloppupainotteisesti. Pystyt myös oman työn organisoinnilla vaikuttamaan omiin työaikoihisi. Palkkasi tulee olemaan kilpailukykyinen johon voit myös vaikuttaa omalla tuloksellisuudellasi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot luodessasi hyvää tiimihenkeä yhteisöön. Sinulla on kyky toimia paineen alla nopeasti muuttuvissa tilanteissa, joten haasteet työpäivän aikana motivoivat sinua eteenpäin. Visionamme on tuottaa maailman parasta palvelua, joten toimit luontaisesti asiakaslähtöisesti. Sinulla on itseohjautuva työote, organisointitaitoja sekä taito viedä asiat ajatuksesta käytäntöön. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään olemassa olevia toimintatapoja ja kehittyä myös itse valitsemaasi suuntaan ammatillisesti. Arvostamme siis hakijoiltamme halukkuutta kehittyä omalla urapolullaan. Koska työ on ohjaavaa edellytämme tehtävässä aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelu –tai elintarvikealalta. Työturvallisuus on meillä iso asia ja sen tulisikin näkyä kaikessa mitä teet. Tehtävässä tulee olla hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti suoritettuna. Työturvallisuuskortin puuttuessa pääset kouluttautumaan myös meillä ennen töiden alkua. Muutoin työssä tarvitset perus IT-taitoja kuten Microsoft Officen ohjelmien hallintaa (Word, Excel) sekä suomen sekä englannin kielen perustaitoa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan mahtavassa työympäristössä. Olemme edelläkävijöitä elintarvikepuhdistuksen alalla ja näin ollen pääset käsiksi alan uusimpiin ja parhaimpiin työvälineisiin sekä menetelmiin. Kannustamme henkilöstöämme kehittymään ja luomme sinulle halutessasi oman urasuunnan kasvattaa osaamistasi. Meillä henkilöstömme on ylpeitä työskennellessään ISS:n elintarvikepuhdistuksen parissa ja tämä mahdollistaa sinulle mukavan ja vastaanottavaisen työympäristön. 

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 16.2.2020 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työt alkavat koulutuksilla viikolla 9. Virallinen aloitus on 2.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Tiia Paavola arkisin klo 8-16 välillä numerosta 046 9200 499 tai osoitteesta tiia.paavola@fi.issworld.com.