(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava elintarviketeollisuuden asiakkuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Innostuisitko fyysisestä työstä, jonka voit yhdistää tarkkaan työskentelyyn elintarvikehygienian parissa? Olet sitten opiskelija, juuri valmistunut, alanvaihtaja, välivuotta viettävä tai kokenut ammattilainen sovellut hakemaan uusiin avoimiin työtehtäviimme.


Etsimme nyt uutta asiakaslähtöistä asennetta Vaajakoskelle TUOTANTOTILOJEN SIIVOOJIEN tehtäviin.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Avoinna olevissa tehtävissämme vastaat tuotantolaitoksen puhtaanapidosta hygieniavaatimukset täyttäen. Työaikasi sijoittuu joko arki- ja lauantaipäiville aamu-, ilta- ja yövuoroihin kokoaikaisesti (37,5h/vko) tai vastaavasti työskentelet osa-aikaisesti tuotantolinjojen puhdistuksessa viikonloppuisin ja arki-iltaisin klo 18-06 välillä illoissa ja öissä n. 7-20h/vko sopimuksen mukaan. Molemmat työtehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Koulutusjakso järjestetään viikolla 9 ja työt alkavat heti maaliskuun alusta.


Arvostamme aikasempaa työkokemusta sekä suoritettuja työturvallisuuskorttia sekä hygieniapassia. Olet reipas tiimipelaaja jolla on työtä pelkäämätön asenne. Tulet olemaan osa erikoistiimiä, jossa panostetaan laatuun eikä määrään. Työ on haastavaa, mutta sitäkin monipuolisempaa. Hyvän peruskunnon lisäksi työssä onnistuminen edellyttää vähintään kohtalaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tarvitset myös omaa autoa kohteen sijainnin ja työaikojen takia.


Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.


Miltä kuulostaa? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Muistathan mainita hakemuksessasi haetko kokoaikaista vai osa-aikaista tehtävää.  Hakuaikaa on 16.2.2020 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten toimi nopeasti.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -