Kohdevastaava elintarviketeollisuuden asiakkuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme ammattitaitoista KOHDEVASTAAVAA Jyväskylään.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Kohdevastaavana toimit tärkeässä roolissa oman tiimin, asiakkuuspäällikön ja asiakkaan rajapinnassa. Vastaat sovitun palvelukokonaisuuden toimittamisesta ja toimit tärkeänä tekijänä elintarviketehtaan laadun valvonnassa. Laaditkin sujuvasti laaturaportteja sekä ohjaat ja toteutat laadun tekemistä kentällä. Johdat tiimiäsi omalla esimerkillä ja olet heidän tukena. Sinulla on vahvat organisointitaidot ja kyky viedä asioita käytäntöön. Työajat määrittyvät tuotantolaitoksen käyttöasteen ja aikataulun mukaisesti. Olet paikalla, kun tiimisi ja työtilanne niin vaativat. Toisaalta, mitä paremmin pystyt organisoimaan työsi, sitä enemmän pystyt vaikuttamaan omaan työaikaasi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuun aikana.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista ja luot toiminnallasi hyvää tiimihenkeä työyhteisöön. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Sinulla tulee olla myös alalle soveltuva koulutus, hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti. Työturvallisuus on meillä iso asia ja sen tulisikin näkyä kaikessa mitä teet. Työssä vaaditaan hyvää IT-järjestelmien hallintaa ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 26.1.2020 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuuspäällikkö Eeva Tarhanen arkipäivisin klo 12-15, +358505988049.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot