Kohdevastaava / Aulapalveluhenkilö Saloon
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Oletko erinomainen asiakaspalvelija, löytyykö sinulta aloitekykyä ja motivaatioita kehittää campuksen siivoustiimin toimintaa?

 

L&T: llä pidetään huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä - tule meidän kanssa tekemään parempaa huomista! Etsimme uuteen asiakkuuteen

 

REIPASTA JA AMMATTITAITOISTA KOHDEVASTAAVAA SALOON

 

 

Tässä tehtävässä vastaat kohteen aulapalvelusta ja siivoustiimin toiminnasta kohdevastaavana! Työskentelet asiakasyrityksemme tiloissa huolehtien viihtyvyydestä, turvallisuudesta sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi vieraiden vastaanotto, puhelinliikenteen hoitaminen, tilavaraukset, postitus- ja valvontatehtävät. Tärkein osa työtä onkin asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten, kuin sähköisestikin eli olisi tärkeää, että kumpaakin kautta välittyy reipas asiakaspalveluasenteesi. Sinulla pysyy myös hyvin langat käsissä ja olet jatkuvasti ajan tasalla kohteen ja tiimin toiminnasta. Opastat ja ohjaat, sekä koordinoit siivoustiimiä. Tarvittaessa olet myös valmis hyppäämään puikkoihin, mikäli sinua tarvitaan käytännön siivoustehtävissä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00, tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

 

Suoriutuaksesi tehtävästä, odotamme sinulta seuraavia asioita:

- Intoa ja reipasta asiakaspalveluasennetta

- Ihanteellista olisi, että sinulta löytyisi aiempaa kokemusta aulapalvelutehtävistä ­tai kohdevastaavan roolista

- Tämän päivän aulapalveluhenkilöltä odotamme myös hyviä IT-taitoja - eli et mene solmuun perusohjelmien kanssa tai olet vähintään innokas oppimaan.

- Asiakkaiden kohtaaminen ja opastaminen on erittäin tärkeä osa työtäsi, joten toivomme sinulta kykyä palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

- Edellytämme sinulta vähintään sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

 

Ja ennen kaikkea, arvostamme hyvää paineensietokykyä ja motivoitunutta työotetta!

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä. Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä. Tarjolla on myös hyvät ja asianmukaiset työvälineet sekä ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan

 

Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat tyypit heti, kun heidät löydämme! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, kysy rohkeasti palvelumestariltamme Hanna Takkiselta p. 050 385 0485 (arkisin klo 8 - 16). 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot