(Poistunut julkaisusta)

Kohderyhmätuottaja (määräaikainen)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

OPn Vahinkovakuutus uudistuu. Etsimme Liiketoiminnan tuki ja liittoasiakkuudet -osastolle määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Vallilan toimipisteeseen

Kohderyhmätuottajaa (määräaikainen)

Tuet päivittäisessä työssäsi henkilöasiakasliiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista tunnistamalla myynnin mahdollisuuksia. Osallistut aktiivisesti vahinkovakuutusliiketoiminnan kohderyhmien ideointiin ja suunnitteluun. Avustat kohderyhmien tarkassa määrittelyssä ja seurannan perustamisessa ja ideoit keinoja prosessien kehittämiseksi ja automatisoimiseksi. Lisäksi analysoit tuloksia yhdessä muiden kohderyhmäasiantuntijoiden kanssa ja varmistat, että kohderyhmien jakelukanavat toimivat optimaalisesti.

Työsuhde solmitaan 31.12.2019 saakka, ja toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt elo-syyskuun aikana.

Sinusta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sekä kiinnostusta että osaamista tietovarastojen ja analyysityövälineiden käyttöön, ja muun muassa Excel, SAS Base/SAS EG, SQL ja tietokantapoiminnat ovat tulleet sinulle tutuiksi työkaluiksi käytännön työssä. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä tietojen rikastamisesta ja yhdistelystä ja olet kiinnostunut perehtymään datan visualisoinnin hyödyntämiseen työssäsi. Tehtävässä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja organisointitaitoja.

Lisäksi omaat kykyä nähdä asiat asiakkaan silmin, muutosketteryyttä ja tärkeimpänä halua uudistua. Verkostoidut mielelläsi ja teet sujuvaa yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa.

Katsomme eduksi yleistuntemuksen markkinointijuridiikasta sekä ymmärryksen pankkiliiketoiminnasta ja OP Ryhmän rakenteesta. Myös tuntemus vahinkovakuutuksen tuotteista ja myyntikanavista katsotaan eduksesi.

Meistä

Tarjoamme sinulle osaavien kollegojen tuen työssäsi ja haluamme edistää jatkuvaa kehitystä sekä henkilökohtaisella että organisaation tasolla. Voimme isona talona tarjota sinulle hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja lounasedut sekä etätyön mahdollisuuden.

Siirry hakemaan

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan? Liiketoiminnan tuki ja liittoasiakkuudet -osaston Palvelupäällikkö Taina Jaakonsaari, taina.jaakonsaari@op.fi, p. 040 725 0826 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä 6.7. ennen lomalle jäämistään, sekä 6.8. klo 10-12 ja 7.8. klo 10-12 lomalta palattuaan.

Voit hakea tehtävää oheisen hakupainikkeen kautta 8.8.2018 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.