Kohdepäällikkö
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Työn kuvaus

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle Kohdepäällikköä kiinteistöjohdon liiketoimintaan!

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Oletko kiinteistöjen ylläpidon johtamisen kokenut tiimipeluri, joka haluaa tehdä töitä tiiviissä ja kannustavassa työporukassa? Tule Kohdepäälliköksi osaksi palvelutiimiämme! Tiimimme vastuulle kuuluu muun muassa Suomen ensimmäinen koulujen ja päiväkotien PPP-hanke Espoossa, joten pääset mukaan luomaan ja kehittämään täysin uutta toimintoa.

Kohdepäällikkönä vastaat oman vastuualueesi kiinteistöjen elinkaareen, hallintoon, ylläpitoon ja palveluiden johtamiseen liittyvistä tehtävistä, kuten palveluiden laadunvalvonnasta, energiatehokkuuden ohjaamisesta ja ylläpitokustannusten hallinnasta. Huolehdit kiinteistöjen käytettävyydestä, toimivuudesta, asiakastyytyväisyydestä sekä turvallisista ja terveellisistä olosuhteista. Teet myös aktiivista päivittäistä yhteistyötä tilojen käyttäjien ja palveluntuottajien kanssa ja olet läsnä kohteiden paikallisissa päätöksenteoissa.

Pääkohteesi tulevat olemaan Espoon PPP-hankkeeseen 2022-2023 valmistuvat 8 koulua ja päiväkotia, joiden ylläpidosta vastaamme 20 vuoden ajan.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja osaat ajatella taloudellisesti. Vahvat vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä tärkeät, sillä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä erilaisten sidosryhmiemme kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. opisto- tai AMK-tasoinen rakennus- tai talotekniikan koulutus) sekä tuoretta käytännön kokemusta kiinteistöjen hallinnan tai ylläpidon tehtävistä. Sinulla on näkemystä kiinteistönpitoon liittyvistä kokonaisuuksista ja vankkaa teknistä osaamista kiinteistön kunnossapidon johtamisesta. Tunnet myös kiinteistöjen hallintaan liittyviä tietoteknisiä järjestelmiä ja käytät niitä sujuvasti päivittäisessä työssäsi.

Miksi YIT:lle?

Tässä tehtävässä pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että koko tiimimme toimintaa, sillä työskentelet Suomen ensimmäisen koulujen ja päiväkotien PPP-hankkeen parissa. Onnistumisia ei synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä kiinteistöpäällikkö Nina Roihaan, puh. 050 597 6191.

Hae tehtävään 26.4.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442536
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki