(Poistunut julkaisusta)

Kohdepäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Tule mukaan tekemään muutosta!

Haemme Kuopioon KOHDEPÄÄLLIKKÖÄ

huolehtimaan ja tukemaan asiakastamme kiinteistöhuollon, kiinteistötekniikan ja korjausrakentamisen palveluihin liittyvissä asioissa. Käytännössä Kohdepäällikkö vastaa ylläpidon toteutumisesta kokonaisuudessaan ja seuraa aktiivisesti toimintaa kuukausitasolla sekä toimii palvelukokonaisuuden yhteyshenkilönä. Kohdepäällikön tavoitteena on kehittää ja kasvattaa asiakkuutta entistä kukoistavammaksi sekä L&T:n että asiakkaan näkökulmasta. Lisäksi henkilö tukee koko Itä-Suomen kiinteistötekniikan yksikön toimintaa työnjohdollisesti sekä myynnin näkökulmasta.

Tehtävän onnistumisen kannalta oleellista on, että L&T:n toimialojen ja ulkopuolisten tahojen välinen yhteistyö rullaa sovitulla tavalla - tähän tarvitaan rautaista kokemusta teknisen ylläpidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta sekä eri palveluiden ja energiatehokkuuden tunnistamisesta. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on teknistä tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta asiakkuuksien hoidosta mm. talouden hallinnan ja ennustamisen näkökulmasta. Työskentelytyyliltä tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä ammattimainen ja vakuuttava tyyli myydä ja huolehtia asiakkaasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kiinteistötekniikan organisaatiossa. Tehtävä on uusi, joten pääset aidosti vaikuttamaan työn sisältöön ja vastuihin.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa viimeistään 4.3. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat aluejohtaja Tuomas Pitkäseltä, puh. 040-1804320.