(Poistunut julkaisusta)

Kohdepäällikkö Sunilan sellutehtaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Haemme nyt KOHDEPÄÄLLIKKÖÄ kohteeseemme Kotkaan.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kohdepäällikkönä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistötekniikan palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistötekniikan laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaamme kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen työntekijöille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot näin itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta.


Olet myynnillinen asiakaspalvelija, ja sinulla on hyvät valmiudet toimia esimiehenä. Olet valmis ottamaan haasteita vastaan ja haluat kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita tuloksellisesti ja joustavasti. Tehtävään sinulla tulee olla sopiva tekninen koulutustausta (insinööri tai teknikko). Omaathan myös hyvät vuorovaikutus ja IT-taidot.

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa Aluepäällikkö Vesa Koivula 0400 556 367.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy heti jättämässä hakemus oheisen linkin kautta tai viimeistään 4.8.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/