Kohdepäällikkö Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme nyt KOHDEPÄÄLLIKKÖÄ asiakaskohteeseemme Ouluun.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Tehtävässä johdat ja kehität oman vastuualueesi palvelutuotantoa tehdasympäristössä.


Odotamme sinulta:


  • Tiivistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta asiakkaan, oman tiimin ja asiakaskohteesi käyttäjien kanssa
  • Aktiivista yhteistyötä ja asiantuntijana toimimista asiakkaan projekteissa ja toiminnan suunnittelussa
  • Palveluiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta vastaamista sekä liiketoiminnan kehittämistä

Toimit innostavana esimiehenä kohteesi työntekijöille. Tehtävässä raportoit aluepäällikölle. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 7-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä ovat kokemus ja osaaminen kiinteistöliiketoiminnan alalta. Sinulla on alan koulutus, kuten sähkö-, LVI- tai talotekniikan insinööri, sekä mielellään kokemusta palvelutiimin esimiestehtävistä ja/tai asiakkuuksien hoitamisesta. Työkokemus teollisuusympäristöstä katsotaan eduksi. Olet tuloksellinen ja järjestelmällinen, sekä innostava ja reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Osaat kehittää palveluita ja liiketoimintaa. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen taito, sekä ajantasaiset IT-taidot. Katsomme eduksi kokemuksen järjestelmien käyttöönotosta.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn. Edistyksellisenä alan toimijana panostamme aktiivisesti esimiestyön tukemiseen robotiikan ja automatiikan keinoin, minkä tarkoituksena on vähentää kiirettä, jotta esimies voi keskittyä olennaiseen - tiimin tukemiseen ja työn johtamiseen.


Kuulostaako sinun tehtävältäsi? Mikäli kuulostaa, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 7.3.2021 mennessä.


Lisätietoa tehtävästä antaa projektipäällikkö Mikko Karppinen, puh. 040 747 9969

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot