(Poistunut julkaisusta)

Kohdehuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme nyt ammattimaista KOHDEHUOLTAJAA Turkuun.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhuollon ja ulkoaluehoidolliset työtehtävät kauppakeskus- ja asuinkiinteistöympäristössä. Työaika alkaa aamulla klo 6.00-8.00 välillä ja päättyy iltapäivällä klo 14.00-15.00 välillä. Työtä tehdään pääasiassa arkisin, mutta työ sisältää erikseen sovittuna päivystysvuoroja myös viikonloppuisin. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.


Toivomme sinun olevan luotettava ja oma-aloitteinen alan ammattilainen. Edellytämme hakijoilta kiinteistönhoidon koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Eduksi katsomme työturvallisuus-, tulityö- ja B-ajokortin, ensiapukurssin sekä kokemuksen huoltokirjojen täyttämisestä. Tehtävässä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä hyvän suomen kielen taidon asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -