(Poistunut julkaisusta)

Kohde-esimies
Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Meiltä saat alan parhaat henkilöstöedut, mm. merkittävän ostoedun S-ryhmän toimipaikkoihin (siis alennuksia ostoksistasi S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa, ABC:llä jne). Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Yrityksenä olemme uudistaneet rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden toimintamalleja ja toimimme edelläkävijänä. Aiemmin meidät tunnettiin Reklana, nyt olemme Reila Palvelut Oy. Toimintamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti, joten tarvitsemme joukkoomme lisää innostuneita, positiivisen asenteen omaavia henkilöitä laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Haemme nyt pääkaupunkiseudun Prismoihin KOHDE-ESIMIEHIÄ

Toimeksiannot alkavat syksyn 2019 aikana, joten töiden aloittamisesta voimme sopia joustavasti.

Etsimme voimassa olevalla vartijakortilla varustettua turvallisuusalan ammattilaista: hyväntuulisen asiakaspalvelijan ja järkähtämättömän itsevarmuuden tasapainoista yhdistelmää. Asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtäväsi. Roolissasi olet enemmän kuin perinteinen esimies: olet työryhmäsi innostaja, opastaja ja avarakatseinen uudistaja. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Auta meitä ja asiakkaitamme onnistumaan. Meillä pääset myös vaikuttamaan omaan työhösi.

Reila Palvelut Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin.

Jos olet turvallisuusalan rautainen ammattilainen ja haluat esimiestehtävään, joka tarjoaa sopivasti haasteita ja monipuolisia tehtäviä, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ja jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, niin vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.