(Poistunut julkaisusta)

Kohde-esimies
Rekla Oy, Uudet henkilöt Rekla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

TEHOPELAAJA JOUKKUEESEEMME
Rekla Oy on käynnistänyt aivan uudenlaisen turvallisuusalan liiketoiminnan, jota laajennetaan jatkuvasti. Haemme pääkaupunkiseudun Prismoihin työhön osallistuvaa kohde-esimiehiä.

ASIAKKUUDEN LUOTTOPAKKI
Etsimme voimassa olevalla vartijakortilla varustettua turvallisuusalan ammattilaista: hyväntuulisen asiakaspalvelijan ja järkähtämättömän itsevarmuuden tasapainoista yhdistelmää. Asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtäväsi.

TIIMINVETÄJÄ
Roolissasi olet enemmän kuin perinteinen esimies: olet työryhmäsi innostaja, opastaja ja avarakatseinen uudistaja. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin.

VERRATTOMAT HENKILÖSTÖEDUT
Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, Suomen kattavimmat S-ryhmän henkilöstöedut, mukavat ja osaavat työkaverit sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Tehtävä voi myös avata sinulle kokonaan uusia uramahdollisuuksia S-ryhmässä.

Jos uskot kykeneväsi täyttämään saappaat, hae paikkaa jo tänään! Ja jos et itse ole kiinnostunut, niin vinkaa ihmeessä kaverille, voit tienata vinkkipalkkion! Toimeksiannot alkavat 1.9. - 1.11.2019 välillä ja työ sopimuksen mukaan aikaisemmin perehdytyksen merkeissä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.