(Poistunut julkaisusta)

KOHDE-ESIMIES
Rekla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

TEHOPELAAJA JOUKKUEESEEMME

Rekla Oy laajentaa toimintaansa turvallisuusalalla. Haemme Sellon ja Jumbon Prismoihin työhön osallistuvaa kohde-esimiestä.

ASIAKKUUDEN LUOTTOPAKKI

Etsimme voimassa olevalla vartijakortilla varustettua turvallisuusalan ammattilaista: hyväntuulisen asiakaspalvelijan ja järkähtämättömän itsevarmuuden tasapainoista yhdistelmää. Asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtäväsi.

TIIMINVETÄJÄ

Roolissasi olet enemmän kuin perinteinen esimies: olet työryhmäsi innostaja, opastaja ja avarakatseinen uudistaja. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin.

VERRATTOMAT HENKILÖSTÖEDUT

Reklan työntekijänä sinulle kuuluvat kaikki S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut, minkä lisäksi tehtävä voi avata sinulle myös kokonaan uusia uramahdollisuuksia. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut.

Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisen rahahuollon ratkaisut, sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Reklassa saat kaikki S-ryhmätason henkilöstöetuudet. Olemme savuton työpaikka.

TUNNISTATKO TÄSTÄ ITSESI? HAE HETI!

Jos uskot kykeneväsi täyttämään saappaat, hae paikkaa jo tänään osoitteessa www.s-rekry.fi! Toimeksiannot alkavat 1.6. ja työ sopimuksen mukaan aikaisemmin perehdytyksen merkeissä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Hae tehtävää viimeistään 21.4.2019.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 76 82427.