Kohde-esimies, siivouspalvelut
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Kohde-esimies, RTK-Palvelu, PKS


Kohde-esimies, siivouspalvelut


RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko siivousalan ammattilainen, joka on jo toiminut menestyksekkäästi esihenkilöroolissa kiinteistöalalla?

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikön siivouspalveluitamme uusilla KOHDE-ESIMIEHILLÄ!


Tehtävänkuva ja odotukset

Roolissasi vastaat sinulle nimetyn asiakaskohteesi monipuolisten siivouspalveluiden operatiivisesta toiminnasta ja kohteen tuloksesta. Työssäsi toimit linkkinä palveluesimiesten, asiakkaan sekä oman siivoustiimisi välillä mahdollistaen osaltasi kohteen menestyksekkään päivittäisen toiminnan ja taaten asiakastyytyväisyyden. Tehtäviisi tulee lukeutumaan mm. laadun seuranta, raportointi, kohteen toiminnan kehittäminen ja henkilöstön rekrytointi sekä työsuhteiden hallinnointi.

Etsimämme osaaja on asiakaslähtöinen, itseohjautuva ja ongelmanratkaisukeskeinen työpersoona, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa. Työssä edellytetään valmiutta kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi. Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta kiinteistöpalvelualan vastuutehtävistä, alan soveltuvat koulutukset luetaan eduksesi. 

Työajat tehtävissä ovat kohteen luonnosta johtuen vaihtelevia, joten hakijalta edellytetään valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön.

Työsuhde

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan vakituisena ja kokoaikaisena ja siinä sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan.


Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Lue lisää meillä työskentelystä työntekijöidemme kertomana: www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa 17.1.2022 alkaen RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi/ 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551138
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Puhelin: 044 412 4637
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa