(Poistunut julkaisusta)

Kohde-esimies ruokapalveluihimme Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Espoon alueella kesän 2018 aikana ja haemme kohde-esimiestä Kilonpuiston koulun henkilöstöllemme. Työt alkavat heinäkuussa 2018.

Kohteen tulosvastuullisena esimiehenä vastaat kohteen päivittäisestä toiminnasta ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Organisoit vastuualueesi päivittäistä työtä kehittäen samalla toimintatapoja, laatu ja tehokkuus johtavana ajatuksena. Työtehtäviisi kuuluvat myös mm. tavaratilaukset, hävikinseuranta, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Kohde-esimies toimii myös Laajalahden koulun ruokapalveluhenkilöstön esimiehenä.

Etsimämme henkilö on ruoanvalmistamisen vankka ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kokki, dieettikokki tai suurtalousesimiehen ammattitutkinto) sekä kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Olet ratkaisukeskeinen arjen organisoija, kykenet itsenäiseen työhön omassa roolissasi ja olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja ja tsemppari. Pärjäät myös päivittäisissä haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään myös asiakkaiden parissa. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Tehtävässä tarvitset myös dieettiosaamista, taloudellista ajattelutapaa ja it-taitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen esimiestehtävistä sekä tuotantojärjestelmien käytöstä (käytössämme on Aromi).

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme. Saat eturivin paikan kehittäessämme ruokapalveluliiketoimintaamme. Tarjoamme lisäksi mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätietoja saat osoitteesta rekrytointi@palmia.fi tai numerosta 0408472266 keskiviikkona 27.6 klo 12-13 tai keskiviikkona 4.7 klo 12-13.