(Poistunut julkaisusta)

Kohde-esimies (kärrypalvelu ja pullohuone)
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Oletko valmis muuttamaan henkilöstöpalvelualaa kanssamme?

Kohde-esimies (kärrypalvelu ja pullohuone)

Kohde-esimies (kärrypalvelu ja pullohuone)

Etsimme asiakkaallemme Kirkkonummelle  KOHDE-ESIMIESTÄ päivittäistavarakaupan kärry- ja pullohuoltoon. Tunteja kertyy 25-38 h/viikko.

Toimit työhön osallistuvana kohde-esimiehenä. Työhön kuuluu mm. kohteen työvuorosunnittelelu, uusien työntekijöiden perehdytys ja vastaat kohteen toiminnasta. Kohteen toimintaan kuuluu palautuspullojen lajittelua, pullonpalautusautomaatin hoitoa ja pullohuoneen siistimistä sekä ostoskärryjen keräilyä paikoitusalueelta.

Työ on fyysisesti suhteellisen raskasta ja pullojen lajittelu vaatii ripeyttä ja hyvää työmotivaatiota asiakaspalvelua unohtamatta eli hymysi ei hyydy työpäivän loppupuolellakaan.

Hakijan tulee olla oma-aloitteinen, ehdottomasti ahkera, soveltua itsenäiseen työskentelyyn. Vastuunkantaminen omasta työstä on tärkeää.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä/kaupan alalta katsotaan eduksi.
Jos olet lisäksi iloinen, reipas ja pidät asiakaspalvelutyöstä ja olet valmis työskentelemään eri viikonpäivinä kaupan aukioloaikoina myös päivävuoroissa ja sinulla on mahdollisuus lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla, olet juuri etsimämme henkilö.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

Haluatko liittyä meihin? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajalla, mutta viimeistään 17.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raija Raumonen, p.0400 831 802, raija.raumonen@citywork.fi