Kohde-esimiehiä pääkaupunkiseudulle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoamme. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.


Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle


KIINTEISTÖPALVELUALAN RAUTAISIA AMMATTILAISIA KOHDE-ESIMIEHIKSI VR:N JUNAKALUSTOSIIVOUKSEN SIIVOUS- JA TUKIPALVELUIHIN HELSINKIIN


Henkilöstömme esimiehenä vastaat osaltasi suurasiakkaamme VR:n junakalustosiivouksen siivous- ja tukipalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja arjen sujuvuudesta. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen ja toimit motivoivana ja innostavana esimiehenä tiimillesi. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet rautainen siivousalan ammattilainen ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta työnjohtotehtävistä ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Sinulla on tehtävään tarvittava siivousalan tuntemus ja ammatillinen pätevyys. Voit työskennellä niin päivä-, ilta- kuin yövuorossakin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Mirka Nerg, mirka.nerg@rtkpalvelu.fi.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.4.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256311
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mirka Nerg (mirka.nerg (a) rtkpalvelu.fi)
  • Puhelin: -
  • Sijainti: Vantaa