Kohde-esimiehiä Espooseen!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Espoon alueella kesän 2018 aikana ja haemme kohde- esimiehiä joihinkin näihin kohteisiimme. Työt alkavat heinä-elokuussa 2018.

Tulemme työskentelemään seuraavissa kohteissa:

- Pohjois-Tapiolan koulu
- Sepon koulu
- Mankkaan koulu
- Laajalahden koulu
- Taavinkylän koulu
- Kilon koulu
- Kylänmäen päiväkoti
- Kilon päiväkoti
- Kilonpuiston koulu
- Karamalmens skola
- Mankkaanpuron koulu
- Smedsby skola
- Mankkaan päiväkoti

Kohteen tai kohteiden työnjohdollisena esimiehenä/ruokapalveluvastaava vastaat työssäsi kohteen tai kohteiden päivittäisestä toiminnasta ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Organisoit vastuualueesi päivittäistä työtä kehittäen samalla toimintatapoja, laatu ja tehokkuus johtavana ajatuksena. Työtehtäviisi kuuluvat myös mm. tavaratilaukset, hävikinseuranta, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Osallistut myös päivittäiseen työhön.

Etsimämme henkilö on ruoanvalmistamisen vankka ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kokki, dieettikokki tai suurtalousesimiehen ammattitutkinto) sekä kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Olet ratkaisukeskeinen arjen organisoija, kykenet itsenäiseen työhön omassa roolissasi ja olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja ja tsemppari. Pärjäät myös päivittäisissä haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään myös asiakkaiden parissa. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Joissain kohteissamme eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tehtävässä tarvitset myös dieettiosaamista, taloudellista ajattelutapaa ja it-taitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen esimies/ ruokapalveluvastaavan tehtävissä sekä tuotantojärjestelmien käytöstä (käytössämme on Aromi).

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme. Saat eturivin paikan kehittäessämme ruokapalveluliiketoimintaamme. Tarjoamme lisäksi mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.6.2018 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa heinä-elokuussa 2018. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot:
ravintolapäällikkö Arja Nummela (puh. 040 705 0663): maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15 palvelupäällikkö Satu Grönlund (puh. 040 631 9512): tiistaisin ja torstaisin klo 15-16.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136662
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo