(Poistunut julkaisusta)

KOFF-olutvalmennus, Kerava
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019
Oletko kiinnostunut erilaisista oluista ja janoat työskentelyä niiden parissa? Etsitkö töitä kesäksi vai kaipaatko ilta- ja viikonlopputyötä vakityösi tai opiskelujesi rinnalle?

Tiesitkö, että ravintola-alalla myös työskentelee tunnetusti huikeaa jengiä, joten mikset haluaisi olla osa tätä porukkaa? Vaikkei ura ravintola-alalla olisikaan pitkän tähtäimen tavoitteesi, tarjoaa StaffPoint nyt mahdollisuuden hankkia työssä kuin työssä arvostettua asiakaspalvelukokemusta.

KOFF-olutvalmennus koostuu yhden päivän valmennuksesta, jossa pääsee tutustumaan erilaisiin oluisiin. Valmennus pidetään Keravalla KOFF:n panimolla 21.3 klo 12-17. Valmennus sopii kaikille asiakaspalvelusta ja ravintolatyöstä kiinnostuneille.

Onnistuneen valmennuksen jälkeen kartoitamme yhdessä työmahdollisuuksiasi StaffPointilla yhteistyökumppanillamme HOK-Elannolla.


Edellytämme sinulta

Täysi-ikäisyyttä ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
Kiinnostusta erikoisoluisiin
Halun työskennellä asiakasyrityksissämme käytettävyyden mukaan


Tarjoamme sinulle

Kattavan perustietopaketin oluttyyleistä
Vapaakaatohanojen käytön harjoittelua
Onnistumisen iloa tulevissa työtehtävissä
Tukea ammatilliseen kehitykseen
Mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksiimme oman aikataulusi mukaan


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat tehdä uuden aluevaltauksen? Täytä hakemus linkin kautta ja vakuuta meidät asenteellasi. Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä, joten täytäthän hakemuksen heti. Valmistaudu vastaamaan tarvittaessa myös videohaastatteluun. Jatkoon valituille vahvistamme osallistumisen ja toimitamme ennakkomateriaalin sekä jatko-ohjeistuksen.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi