(Poistunut julkaisusta)

Koestaja Oulun Energialle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2020

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme Oulun Energia Urakointi Oy:lle Relekoestajaa Ouluun. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen.

Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluu koestajan työtehtävät Oulun Energian omissa sähköasemissa ja muuntamoissa sekä ulkoisissa asiakaskohteissa. Asiakaskohteet ovat teollisuudessa, vesivoimalaitoksissa ja sähköverkkoyhtiöissä. Kyseessä on itsenäinen sähköinsinöörin asiantuntijarooli. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyy parhaiten sähköinsinööri, tai pitkän kokemuksen omaava sähköasentaja. Tehtävään valittavan henkilön tulee hallita teoria ja käytäntö sähköverkon suojauksesta, koestuslaitteista ja koestuksesta. Urakoinnissa työturvallisuusajattelu on erittäin tärkeää, ja toivommekin sinulta rauhallista ja täsmällistä työotetta.

Oulun Energia on 100 % suomalainen energia-alan edelläkävijä. He tarjoavat energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Oulun Energia luo rohkeasti uusia innovaatioita niin energiantuotantoon, kiertotalouteen kuin älyliikenteeseen. Organisaation tavoitteena on 100 % hiilineutraalisuus omassa energiantuotannossa jo 2040-luvulla. Oulun Energian palveluksessa on lähes 400 energia-alan ammattilaista.

Oulun Energia Urakointi Oy on 2011 perustettu, Oulun Energia Oy:n 100 % omistama tytäryhtiö, jonka palveluksessa on 70 työntekijää. Urakointiyhtiö tarjoaa sähköverkkojen ja –laitteistojen kokonaisvaltaisia suunnittelu–, rakentamis– ja ylläpitopalveluita valtakunnallisesti. Lisätietoja yrityksestä: https://www.oulunenergia.fi/.

Pääasialliset tehtävät

 • Koestajan työtehtävät
 • Suojareleiden konfigurointi
 • Muut rooliin sopivat tehtävät

Odotamme Sinulta

 • Sähköinsinöörin koulutusta
 • Rauhallista työskentelytyyliä
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
 • Matkustusvalmiutta Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa

Tarjoamme Sinulle

 • Vakituisen työpaikan erittäin luotettavalta työnantajalta 
 • Laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet
 • Yhteiskunnallisesti merkittävän työn
 • Kiinnostavan ympäristön, jossa pystyt aidosti kehittymään sekä pitämään mielenkiintosi yllä eteenpäin menevän tekemisen myötä 
 • Työn, jossa näet oman työpanoksesi vaikutuksen 
 • Hyvin yhteen toimivan työporukan ja työilmapiirin

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 18.6.2020. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.