(Poistunut julkaisusta)

Koestaja / huoltoasentaja, AGCO Power Oy, Power Generation
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Asiakkaamme AGCO Power Oy on yli 75 vuotta toiminut dieselmoottoritehdas. Aiemmin Sisu Dieselinä tunnettu tehdas fuusioitiin amerikkalaiseen AGCO-konserniin vuonna 2004. Sulautumiseen liittyvät kymmenien miljoonien eurojen investoinnit nostivat AGCO Powerin yhdeksi maailman merkittävimmäksi dieselmoottorien valmistajaksi.

Power Generation -yksikkö Tesomalla tarjoaa sähkönjakelun luotettavuudesta riippuvaisille julkisyhteisöille ja suurasiakkaille laajan valikoiman korkealuokkaisia varavoimaratkaisuja. 


Etsimme nyt asiakkaamme yksikön vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen koestajaa / huoltoasentajaa.


Kyseessä on suorarekrytointi eli henkilö palkkataan suoraan asiakkaamme omaksi työntekijöiksi.


Näin AGCO Powerin Power Generation -yksikkö kertoo heistä ja heidän tekemästään työstä:

Tässä työssä työpäiväsi ovat vaihtelevia, kuten maisematkin. Tyypillinen työviikkosi alkaa toimipisteestämme Tesomalta, mutta jatkuu ympäri Suomea asiakkaidemme tiloissa huoltamassa ja välillä myös asentamassa varavoima- ja pumppulaitoksia. Työ on pääosin olemassa olevien laitteistojen huoltamista, ei niinkään johtojen vetämistä. Luonteeltaan työ on itsenäistä ja omaan tahtiin tehtävää. Perehdytysjaksonkaan jälkeen et jää kuitenkaan yksin, vaan kokeneet konkarimme ovat aina tukenasi.

Sinusta

Sinulla on sähköalan peruskoulutus ja olet kiinnostunut myös moottoritekniikasta. Emme odota, että olet täysin valmis, vaan tarjoamme tehtävään perusteellisen koulutuksen ja työhönopastajan tuen jopa vuoden ajan. Yksilöllisten asiakastarpeiden myötä eivät varavoimaratkaisummekaan ole yhdestä muotista tehtyjä, mutta onneksi porukastamme löytyy pitkä ja leveä osaaminen tukemaan oppipolkuasi. Koska oppimispolku tehtäviimme on verrattain pitkä, toivomme että etsit myös meiltä pidempiaikaista kotia, ja pystyt sitoutumaan matkatyöhön nyt ja tulevaisuudessa.

Koska työtä tehdään asiakkaiden luona, olet luonteeltasi reipas, avoin ja asiakaspalvelua ymmärtävä. Olet aina valmis auttamaan työkaveria ja tekemään hommat loppuun saakka tarkalla ja laadukkaalla työotteella.

Tarjoamme

Perusteellisen koulutuksen lisäksi tarjoamme sinulle vakaan ja sitoutuneen työyhteisön, jossa tiimityön merkitys ymmärretään. Sinulla on toimivat ja laadukkaat työvälineet, ja matkustaessa yövyt sopimushotelleissamme. Isossa talossa myöskään palkkojen ja korvausten perään ei tarvitse erikseen kysellä, vaan ammattitaitoisesta työntekijästä pidetään hyvää huolta.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos vakuutimme sinut, niin voit hakea tehtävää lähettämällä oheisen hakulinkin kautta ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi 30.9.2019 mennessä. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Laura Arvonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 597 5922 tai laura.arvonen@nordic.fi.