Koestaja Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Koestaja

 

Caverion Industria Oy, Turku

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi Turkuun koestajaa sähköasemien ja sähkönjakelun hankkeisiin.  Työssä pääset osallistumaan sähköasema- ja teollisuuden sähkönjakelun projektien koestus- ja käyttöönottotehtäviin 400–20 kV jännitealueilla. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka vastuulla on varmistaa kohteissa turvallinen ja onnistunut käyttöönotto. Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoisia haasteita tarjoava tehtävä, joka rakentuu oman osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa yrityksessä, joustavat työajat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Caverionilla rakennetaan vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa mahdollisten tulevien työcavereidesi arkeen: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkövoimatekniikan koulutustausta (insinööri tai DI) sekä aikaisempaa työkokemusta sähköjakelusta sekä prosessisähköistyksestä, tai vastaavista tehtävistä. Sinulla on vastuullinen ja tavoitteellinen työskentelyote, joka kantaa niin itsenäisessä työskentelyssä kuin tiimityössäkin. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja selvität tilanteen kuin tilanteen rauhallisella ongelmanratkaisuasenteella.

Eduksi katsomme lisäksi hyvän tietoteknisen osaamisen sekä kyvyn omaksua uusien sovelluksien ja mittalaitteiden käytön. Työssä edellytetään matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä työmailla projektiluontoisessa työssä. Kiinnostus sähköteknisiin järjestelmiin ja sähkönjakeluun on tehtävässä tärkeää. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa (1.10., 8.10., 15.10. tai 29.10. klo 9:00 – 12:00 välisenä aikana) Caverionilta asennuspäällikkö Seppo Hietaoja. Puh. 050 533 6783 tai sähköpostitse seppo.hietaoja@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.10.2021 mennessä jättämällä työhakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot