(Poistunut julkaisusta)

Koelaiteajaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme Nesteen Porvoossa sijaitsevaan Teknologiakeskukseen Koelaiteajajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (31.10.2021 saakka) prosessikehityksen ryhmään. Tehtävä on päivätyötä.

Innovaatioon kuuluva Catalysts & Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Catalysts and Refining osastoon kuuluvat Process reseach, Refining chemistry, Catalysis reseach, Pilot reseach and refining sekä Manage and Maintain assets -ryhmät.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Koeajajana työtehtäviisi kuuluvat laboratoriokokeiden ja katalyyttisten koeajojen suorittaminen mikroreaktorilaitteistoilla sekä katalyyttien ja öljytuotteiden fysikaalisten ominaisuuksien analysointi. Työssäsi perehdyt pienen mittaluokan jatkuvatoimisiin koelaitteistoihin ja panosreaktoreihin sekä olet mukana laitteistojen kehittämisessä. Tulet työskentelemään projektitiimien jäsenenä erilaisissa tutkimus- ja kehitysprojekteissa. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän öljytuotteiden valmistusprosesseihin liittyvän tutkimuksen parissa osana sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöä.

Menestyksen avaimet tehtävään 

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa tässä tehtävässä on

  • Prosessinhoitajan tutkinto tai vastaava ammattikorkeakoulututkinto
  • Painelaitteiden tuntemus
  • Aiempi kokemus prosessikehitykseen liittyvästä koeajotoiminnasta
  • Oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn
  • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen

 
Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän öljytuotteiden valmistusprosesseihin liittyvän tutkimuksen parissa osana sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöä.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 25.2.2021.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Mikäli tehtävän suhteen heräsi kysyttävää, ryhmän esimies Riikka Laisi (p. 040 338 0058) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. 

 

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4800. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.