(Poistunut julkaisusta)

Koekeittiötiimin vetäjä, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme monissa liemissä keitettyä suurkeittiöammattilaista Food Solutions myyntitiimiimme. Olemme kunnianhimoinen ruokatalo ja sitoudumme HoReCa- ja teollisuuskanavassa missiomme mukaisesti työskentelemään ”paremman elämän puolesta yhdessä kumppaneidemme kanssa”.  Meillä pääset mukaan kehittämään asiakkaillemme huomisen asiakaskokemuksia, ratkaisuja ja menestystuotteita sekä kasvattamaan klassikkojemme myyntiä.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen koekeittiötiimin vetäjää/keittiömestaria. Työnkuvassasi korostuu asiakasrajapinnassa työskentely; erilaiset koulutukset, kontaktointi ja konsultoiva myyntityö ovat työsi suola. Reseptiikan ja markkinoinnillisen sisällön luonti ja kehittäminen ovat iso osa koekeittiötiimin arkea. Tiimiin kuuluu koekeittiön ja -leipomon lisäksi henkilöstöruokala Olivia, joista sinulla on tiiminvetovastuu. Tuotekehitystyö sekä keittiöosaamisen jalkauttaminen kaupalliseksi näkemykseksi, asiakashyödyn kiteyttämiseksi, ovat tärkeitä tekemisiä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:
- ravintola-/suurkeittiöalan perustutkinto
- pitkäaikaista työkokemusta ravintola-alalta, mieluiten esimiestehtävistä
- ymmärrystä elintarviketeollisuuden prosesseista
- hyviä vuorovaikutustaitoja, koulutus- ja esiintymistaitoja
- kykyä vetää projekteja ja tuottaa sisältöä
- luovaa ja proaktiivista otetta työhön
- tuloshakuisuutta, oman roolin vaikuttavuuden ymmärrystä
- yleisimpien tietojärjestelmien tuntemusta ja sujuvaa käyttöä
- matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ajokortti
- hyvä ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi

Tarjoamme kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan ja oppimaan uutta, ja olemme ylpeitä lämpimästä ja kannustavasta työkulttuuristamme. 

Lisätietoja tehtävästä: Kehityspäällikkö Elina Airio p. 050 398 2953 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Voit soitella 16.1 klo 14-16 ja 23.1 klo 9-11.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.1.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

https://www.valio.fi/ruoka/kurkistus-valio-koekeittioon/