Koejäseneksi Raahen Nuorkauppakamariin
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Raahen Nuorkauppakamarissa on tällä hetkellä 22 jäsentä. Nuorkauppakamarin kantavana ajatuksena on "learning-by-doing" eli tekemällä oppii. Nuorkauppakamari on yhteiskunnallinen toimija, mutta ennen kaikkea oppimisjärjestö.

Kamarin erilaisissa haasteellisissa projekteissa ja tehtävissä saa tehdä jotain ihan muuta kuin palkkatyötään, löytää uusia kykyjä itsestään ja päästä käyttämään niitä. Nuorkauppakamarin kokouksissa ja räätälöidyissä koulutuspaketeissa opitaan asioita aina strategiatyöstä esiintymiseen ja kulttuuritietouteen.

Järjestö tarjoaa verkostoa paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti aina kansainvälisiin kontakteihin saakka.

RAAHEN NUORKAUPPAKAMARI RY HAKEE AKTIIVISIA JÄSENIÄ

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja johtamisen ja itsesi kehittäminen?

Raahen Nuorkauppakamari hakee jäsenistöönsä nyt täydennystä innokkaista, aktiivisista 25-35-vuotiaista ammattilaisista aina toimihenkilöistä toimitusjohtajiin. Jäseniksi aikovien toivotaan lähtevän toimintaan mukaan heti elokuussa ja siksi jäsenhankintaan panostetaan tällä erityishaulla. 

Uudelta jäseneltä toivotaan
• sitoutumista ja innokasta otetta,
• osallistumista erilaisiin projekteihin ja tapahtumiin,
• halukkuutta kehittää itseä ja toimintaympäristöä,
• halua jakaa omaa osaamista muiden käyttöön.

Kamaritoiminta puolestaan tarjoaa koulutuksia, kokemuksia ja kontakteja sekä työkaluja vaikuttavaan yhteiskunnalliseen toimintaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ja kerro, miksi olisit sopiva jäsen Raahen Nuorkauppakamariin. Hakemuksensa jättäneistä kutsutaan 5-10 henkilöä Start -koulutukseen sekä esittäytymään hallitukselle 12.8.2021. Tämän jälkeen heidät valitaan koejäseniksi. Koejäsenenä voit toimia enintään 2 vuotta ennen varsinaista jäsenyyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raahen Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Katja Mattila puh. 040 764 5909, katja.mattila@jci.fi

Rekrytointia hoitaa Raahen Nuorkauppakamarin yhteistyökumppani Go On Raahe. Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös seutukuntamme piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469637
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 6.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Vihanti