(Poistunut julkaisusta)

Koejäseneksi nuorkauppakamariin
Mikkelin Nuorkauppakamari ry - JCI Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Jäseniä Mikkelin kamarissa on tällä hetkellä 35. Nuorkauppakamarin kantavana ajatuksena on "learning-by-doing" eli tekemällä oppii. Nuorkauppakamari on yhteiskunnallinen toimija, mutta ennen kaikkea oppimisjärjestö.

Kamarin erilaisissa haasteellisissa projekteissa ja tehtävissä saa tehdä jotain ihan muuta kuin palkkatyötään, löytää uusia kykyjä itsestään ja päästä käyttämään niitä. Nuorkauppakamarin kokouksissa ja räätälöidyissä koulutuspaketeissa opitaan asioita aina strategiatyöstä esiintymiseen ja kulttuuritietouteen.

Järjestö tarjoaa verkostoja paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti sekä kansainvälisellä tasolla.

MIKKELIN NUORKAUPPAKAMARI RY HAKEE AKTIIVISIA JÄSENIÄ

Kiinnostaako Sinua yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja johtamisen ja itsesi kehittäminen?

Mikkelin Nuorkauppakamari hakee jäsenistöönsä nyt täydennystä innokkaista, aktiivisista 25-35-vuotiaista ammattilaisista aina toimihenkilöistä toimitusjohtajiin. Jäseniksi aikovien toivotaan lähtevän toimintaan mukaan heti toimintavuoden alussa, ja siksi jäsenhankintaan panostetaan tällä erityishaulla. Vuoden 2019 ensimmäisten koejäsenten haku on auki tammikuun 31. päivään asti.

Uudelta jäseneltä toivotaan sitoutumista ja innokasta otetta, osallistumista erilaisiin projekteihin ja tapahtumiin, halukkuutta kehittää itseään ja toimintaympäristöä sekä halua jakaa omaa osaamistaan muiden käyttöön. Kamaritoiminta puolestaan tarjoaa koulutuksia, kokemuksia ja kontakteja sekä työkaluja vaikuttavaan yhteiskunnalliseen toimintaan.

Tällä hakuajalla koejäsenhakemuksensa jättäneihin ollaan yhteydessä helmikuun ensimmäisellä viikolla. Tämän jälkeen heidät valitaan koejäseniksi. Koejäsenenä voi toimia 2 vuotta.

Huom! Täytä jäsenhakemus osoitteessa: https://jcmikkeli.fi/keita-olemme/jasenyys/jaseneksi/

Mikkelin Nuorkauppakamarin vuoden 2019 Kick Off- tilaisuus ti 29.1. klo 18 alkaen HUB Otonkulmassa, Maaherrankatu 14, Mikkelissä. Tilaisuus on avoin kaikille ennakkoon ilmoittautuneille:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mhkUsbXTREyJmCvAFvDcuyypeDru-ghFjdg9DYdDFHpUNDdRVEVHSDlBSzBMMDE2WU9ISzYyMkIxSS4u

Tarvittaessa lisätietoja:
Sami Savolainen
Varapuheenjohtaja, DP 2019
Mikkelin Nuorkauppakamari ry - JCI Mikkeli
sami.savolainen@jcmikkeli.fi