(Poistunut julkaisusta)

Koeajaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Etsimme Nesteen Porvoossa sijaitsevaan Teknologiakeskukseen

Koeajajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen katalyytti- ja prosessikehityksen ryhmään. Määräaikaisuuden kesto on 30.4.2021 asti ja aloitus mahdollisimman pian.

Innovaatioon kuuluva Catalysts & Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Catalysts and Refining osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehityksen, pilot-tutkimuksen sekä koelaitteiden ryhmät.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Koeajajana työtehtäviisi kuuluvat laboratoriokokeiden ja katalyyttisten koeajojen suorittaminen mikroreaktorilaitteistoilla sekä katalyyttien ja öljytuotteiden fysikaalisten ominaisuuksien analysointi. Työssäsi perehdyt mikromittaluokan jatkuvatoimisiin koelaitteistoihin ja panosreaktoreihin sekä olet mukana laitteistojen kehittämisessä. Tulet työskentelemään projektitiimien jäsenenä erilaisissa tutkimus- ja kehitysprojekteissa. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän öljytuotteiden valmistusprosesseihin liittyvän tutkimuksen parissa osana sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöä.

Menestyksen avaimet tehtävään 

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa tässä tehtävässä on

  • Prosessinhoitajan tai laborantin tutkinto tai vastaava relevantiksi näkemäsi ammattikorkeakoulututkinto
  • Oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn
  • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen

 Arvostamme myös

  • Aiempaa kokemusta prosessikehitykseen liittyvästä koeajotoiminnasta
  • Painelaitteiden tuntemusta 

Mikäli tehtävän suhteen heräsi kysyttävää, laboratorion esimies Riikka Laisi (p. 040 338 0058) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Parhaiten olen tavoitettavissa maanantaina 18.11. klo. 13-14, torstaina 21.11. klo. 12-13 ja maanantaina 25.11. klo. 13-14.

Hakuaika tehtävään päättyy 1.12.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, saatekirje ja halutessasi palkkatoive. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän omasi pikimmiten.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Meillä on jatkuvaa kehittämisen intoa. Uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja ovat joukkuepelaajia - henkilöitä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Arvostamme jokaista yksilöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä eteenpäinkatsovassa työyhteisössä! Lisäksi me uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmiset, joille turvallisuus ja kestävyys ovat osa ammattitaitoa. Nesteellä me jokainen olemme itsemme johtajia ja meillä on luonnollinen halu tehdä rakentavaa yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.